Verhuur koelwagen Diepenbeek

Onze diensten
E

Koelcellen

E

Diepvriescellen

Contactinformatie
Stel hier je vraag
  Naam:
  Onderwerp:

  Mijn vraag:

  Naam:
  Onderwerp:

  Mijn vraag:

Stel hier je vraag

Verhuur koelwagen Diepenbeek

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je vroeg of laat een koelwagen nodig hebt. Denk maar aan een tuinfeest bij je thuis, een bedrijfsevent of het kamp van de jeugdbeweging.

Koelwagen te huur Diepenbeek

Bij VDL Koeling vind je 3 koelwagens die ter beschikking worden gesteld voor jouw onvergetelijk evenement. Particulier of zakelijk? Iedereen is welkom!

In onze koelwagens kan je behoorlijk wat kwijt. Met een breedte van 1,40m, een lengte van 2m en een hoogte van maar liefst 2,10m stapel je met het grootste gemak drank en/of voedingswaren om deze heerlijk fris te houden.

De verhuur van onze koelwagens verloopt uiterst flexibel. Heb je ‘m voor een weekend nodig of wil je liever een hele week een koelwagen ter beschikking? Desgewenst huur je een koelwagen zelfs voor een ganse maand of langer. Voor VDL Koeling is niets onmogelijk, integendeel. Geef ons tijdig de gewenste periode door en we reserveren met plezier één of meerdere koelwagens voor jou.

Koelwagen nodig?

Tip top in orde

Uiteraard krijg je een koelwagen die te allen tijde volledig gekeurd en operationeel is. Omdat we onze koelwagens zelf onderhouden, zijn deze steeds in orde. Het kleinste defect wordt meteen opgemerkt en verholpen. Logisch, want onze koelwagens zijn mee verantwoordelijk voor jouw geslaagd evenement!

Meer weten? Contacteer ons snel!

Koelwagens voor diverse gelegenheden - Diepenbeek

Als je er even bij stilstaat, merk je pas in hoeveel verschillende situaties een koelwagen nodig is.

Tuinfeest

Heerlijk: een tuinfeest met familie en vrienden op een zwoele zomeravond. Op en top ontspannen en genieten van het heerlijke weer, de rust en privacy in je eigen tuin en de mensen die je graag ziet om je heen. Kijk je er ook al naar uit?

Uiteraard wil je jezelf en je gasten dan voorzien van heerlijk frisse drankjes. VDL Koeling zorgt voor een geslaagd (privé-)feestje met gekoelde dranken op elk moment van de dag, of het nu 20° of 35° is.

Bedrijfsevenement

Wil je met je bedrijf een opendeurdag of ander bedrijfsevent organiseren?

Zet jou en je business in de kijker met een onvergetelijk evenement! Nodig klanten, leveranciers en prospecten uit en bezorg hen een aangename ervaring. Heerlijk koele drankjes vormen hierin een belangrijk onderdeel. Laat een onvergetelijke indruk na bij je gasten en doe een beroep op een koelwagen van VDL Koeling. Zo ben je er gerust in dat iedereen op elk moment aangenaam frisse drankjes binnen handbereik heeft.

(Jeugd-)kampen

Ook op kamp wil iedereen genieten van een verfrissend drankje na een toffe maar vermoeiende activiteit. In dat geval staat VDL Koeling tot ieders dienst met een koelwagen. Vul ‘m met de heerlijkste frisdranken en laat die hete zomers maar komen!

Wat de reden ook is: als je ’n koelwagen nodig hebt, is VDL Koeling nooit ver weg.

Neem snel contact met ons op.

Zit je met vragen?

Neem zeker contact
met ons op!

Ervaar zelf de warmte die Andy in koeltechnieken brengt en boek snel je afspraak!